10 Kasım 2014 Pazartesi

Web Tasarım İçin Gerekli Programlar



Web tasarım için kullanılan programlar hakkında bilgi sahibi olan ekibimiz, bunlardan birkaçı hakkında sizlere bilgi vermek adına böyle bir yazı yazmayı tercih etti. Web tasarım çalışmalarını daha özel hale getirmek ve en azından daha ilgi çekici bir çalışma hazırlamak adına elbette belli başlı programlardan yararlanıyorsunuz ve bazı dillere de hakim olmanız gerekiyor. Bilgisayar ve internet teknolojisinin gelişmesi ile birlikte bu programların da sayısı arttı ancak uzun süredir kullanılan ve sık sık tercih edilen belli başlı adresler var ve bunlardan bir tanesi de aslında hepinizin çok fazla tercih ettiği: Photoshop. Fireworks de yine işinizi görecektir diye düşünüyoruz ancak daha profesyonel bir yapılanma olduğu için ilk adres her zaman daha popüler ve daha fazla tercih ediliyor. Türkçe dil desteği ile birlikte kullanımı çok daha kolay hale geldi ve artık dilediğiniz şekilde programa da hükmedebiliyorsunuz. Bu program için gerekli güncellemeleri de yaptığınız takdirde artık sizler de daha profesyonel bir shop kullanıcısı haline gelebilirsiniz. Bir dönem YT üzerinden videolar ev eğitim dersleri ile birlikte kendinizi geliştirmeye çalıştıysanız da aslında bunun pek de kolay olmadığını gördünüz çünkü temel bir eğitim programının yanı sıra master programlar da gerekiyor. Ekibimize bu konuda güveniyoruz ve kendilerini en iyi şekilde geliştirmeye devam ettiklerini de belirtmek isteriz.

Web tasarım konusunda uzman ekibimiz ve tasarım programları konusunda da aynı uzmanlığa sahip olan isimler ile internet dünyasında sizleri farklı bir kimliğe ve karaktere bürümeye devam ediyoruz. En uygun rakamlar ile taleplerinize kusursuz bir şekilde yanıt veren ekibimize ve firmamıza sizler de haftanın her günü dilediğiniz an ulaşabilirsiniz. Bizlere iletişim numaralarımız ile birlikte, online form aracılığı ile de ulaşabilmeniz mümkündür. Asp, php ve asp.net ile birlikte Dreamweaver gibi üst düzey alanlarda da bilgi sahibi olan ve kendini hali hazırda geliştirmeye devam eden çalışanlarımız, sitelerinizi kusursuz hale getirmeye ve kusursuz bir sunum ile karşınıza çıkarmaya devam ediyor.

Bu işi uzun süredir yapıyoruz ve yeni çıkan programları da kısa sürede deneyimlerimiz arasına dahil ederek çalışmalarımızda en iyi şekilde kullanıyoruz. Profesyonel olarak yoluna devam eden ve yeni isimleri de kadrosuna dahil eden firmamız, kısa sürede online dünyada yükselmenizi sağlıyor. Web tasarım için uygun olan programlar hakkında çok fazla bilgi sahibi olan ancak bununla yetinmeyip farklı alanlarda kendini geliştirmek için çalışmalarına devam eden ekibimiz, farkını he3r daim ortaya koyuyor. Daha iyilerini sizlere sunabilmek ve daha kusursuz siteler tasarlayarak memnuniyetinizi sağlayabilmek adına yaptığımız çok sayıda çalışma var ve bu çalışmalar ile birlikte sektörün lider isimleri arasında yer almaya da devam ediyoruz. Kapılarımız size de açık ve dilediğiniz zaman bizleri ziyaret edebilirsiniz.

Dreamweaver adlı web tasarım programının deneme sürümünü indirmek için https://creative.adobe.com/tr/products/download/dreamweaver buraya kayıt olduktan sonra indirme işlemine başlayabilirsiniz.

Photoshop adlı grafik tasarım programının deneme sürümünü indirmek için https://creative.adobe.com/tr/products/download/photoshop ilgili sekmeye tıklayıp kayıt olduktan sonra gerçekleştirebilirsiniz.


Web Tasarım İçin Gerekli Programlar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder