22 Mayıs 2020 Cuma

Outlook Şirket Maili Kurma İşlemi Nasıl Yapılır?

Outlook Şirket Maili Kurma İşlemi Nasıl Yapılır? Nelere dikkat edilmesi gerekiyor? Bağlantı hatası alanların ne yapması gerekiyor? Aradığınız tüm sorulara cevaplar burada.

Şirket maili açma işlemleri sırasında bir çok zorlukla karşılaşabilirsiniz. Google, Hotmail, Yandex mail veya Yahoo üzerinden alınan mail adresinizi masaüstü bilgisayara veya telefona kurma işlemini anlatmak istiyoruz.
Outlook nasıl kurulur



Outlook Kurulumu

İlk olarak tabi ki bilgisayara veya telefona mail yönetim programını kurmanız gerekiyor. 

Zaten bilgisayarda indirdiğiniz .exe dosyasını açtığınızda sürekli ileri diyerek kurulumu gerçekleştirebiliyorsunuz. Telefonda da otomatik kurulum gerçekleştirilmektedir.

Bilgisayarda kurulum işlemi bittikten sonra sol üst kısımda bulunan dosya düğmesine basın. Açılan sekmede hesap ekle kısmını seçin. Karşınıza kurulum sayfası gelecek. Orada elle kurulumu seçerek devam edin. Şimdi en zor kısma geldiniz. Gelen sunucu ve giden sunucu ayarlarını aşağıda ki resme göre düzenleyin.

Outlook pop3 ayarları burada


Sağ tarafta ki kırmızı çizgiyle gösterilen yerin seçimini kaldırmayı unutmayın. İleri dediğinizde bilgisayar için kurulumu tamamlamış olacaksınız.

Telefon için kurulumu nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Bunun gibi bir çok faydalı bilgileri web tasarım bilgi bankasında bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder