2 Haziran 2020 Salı

Ankara SEO Konusunda eSa Web Tasarım Nasıl?

Merhaba değerli okuyucularımız bu hafta sizlere Ankara SEO konusunda eSa Web Tasarım'ın nasıl olduğu hakkında bilgi vereceğiz. Dilerseniz sizi daha fazla bekletmeden hemen bilgi kısmına geçeyim.

Öncelikle ortalama bir SEO ajansından beklentiniz nedir? Bu sorunun cevabını birlikte bulalım. Ayakkabı kelimesinde arama motorlarında ilk sayfada çıkmak istiyorsanız bunun için çok kaliteli bir ekiple çalışmak zorundasınız. Çünkü Türkiye'de ki belli başlı markalar bu konuda oldukça yatırım yapmış durumda. Sadece marka ismi bile girilip aratılan ayakkabı satış mağazaları bulunmaktadır.

En İyi SEO Ajansı

Böylesine büyük bir arama hacmi olan kelimeden isteriz ki zeo.org veya seohocasi.com gibi büyük markalarla çalışın. Ancak bu kadar kaliteli SEO firmaları bile sizden çok fazla ücret isteyeceğine emin olabilirsiniz. SEO uzmanı eskisi gibi tek kişilik dev kadro değildir. Makalesinden, tasarımına, görsellerden link haritasına kadar başlı başına bir olgu olmaktadır. Bu yüzden uygun fiyatla Ankara SEO firması arıyorsan eSa Web Tasarım bu konuda sana oldukça fazla yardımcı olacaktır.

Ankara SEO Firması eSa


Kendi web sitelerine baktığımızda şu anda yerel SEO yaparak Ankara'da ilk 15'e girebilmiş bir firma. Türkiye'de ise ilk 25 arasında yer almaktadırlar. Diğer firmalara bakarak aslında oldukça iyi durumdalar. Çünkü bu tür anahtar kelimelerde böyle bir seviye ye gelmek çok zordur. Aşırı derecede yatırım gerektirir.

İncelemesini yaptığımız esa.gen.tr web tasarım firması oldukça az bir bütçeyle yüksek sıralamalara gelebilmiş. Buda sizin için en az ücretle maksimum verim elde edebileceğiniz anlamına gelir. Yani arama hacmi düşük anahtar kelimeler için eSa web tasarım firmasına güvenebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder